Зала „София Мел“ официално отвори врати

София Мел реализира един от най-мащабните си проекти, заложени в инвестиционния план на компанията до 2025 година. Това е откриването на модерна демонстрационна зала. Тя е разположена на комуникативно място в базата на мелницата и на около 2 км от центъра на София.
Залата комбинира модерна техника, професионално оборудване и гъвкав капацитет, като покрива нуждите за ползване за различни обучения, конференции, лекции, кулинарни демонстрации и тиймбилдинги.
За още по-голямо удобство и комфорт, мястото може да бъде използвано като общо голямо помещение или да бъде разделено на кухня и конферентната част, благодарение на разделителна преграда.
Кухненската част е с капацитет до 20 души и е оборудвана с професионални конвектомат с 500 програми, фурна, охладители, миксери, ледогенератор, ламинатор, ферментационна и всякаква допълнителна посуда, необходима за създаване на различни по вид печива.
Конферентната зала пък разполага с модерна мултимедия, екран и озвучителна техника. Подредбата ѝ може да бъде в стил амфитеатър или класна стая, в зависимост от нуждите на събитието и броя на участниците, чиито капацитет достига до 90 души. Повече информация за новото пространство на „София Мел“, както и условия за наемане, можете да откриете тук: https://goodmills.bg/bg/rent.