Зала "София Мел"

Зала „София Мел“ отвори врати през 2023 г. Мултифункционалната зала е снабдена с конферентна и кухненска част и е идеална за конференции, лекции, демонстрации, тиймбилдинги и др. Залата може да се използва като едно голямо помещение или да бъде разделена. Кухнята и конферентната част може да се ползват автономно, благодарение на разделителна преграда.

Конферентната зала разполага с модерна озвучителна техника, мултимедия, екран. Подредбата на конферентната част може да бъде в стил амфитеатър или класна стая, в зависимост от нуждите на събитието и броя на участниците.

Кухнята е снабдена с ново професионално оборудване: конвектомат с 500 програми, ледогенератор, фурна, охладители, миксери, ламинатор, ферментационна и всякаква допълнителна посуда за творчество в света на пекарството и сладкарството.

В зала „София Мел“ ще се провеждат курсове от Академия „Изпечи с любов“, професионални обучения и допълнителни услуги за партньори и клиенти. Също така, залата се отдава под наем и за външни събития.

Капацитетът на залата е от 40 до 90 души за конферентната част и до 20 души за кухненската част.

Локация: Зала „София Мел“ се намира в близост до Сточна гара, на ул. „Павлина Унуфриева“ 4.

Резервирайте залата за Вашето събитие като попълните резервационната форма по-долу или се свържете с нас на тел: 02/813 27 00.

направи резервация

Искам да резервирам